2012-09-12 19:54:57

Društvene eko energetske mozgalice - razredna nastava

Učenici 3. a i 3. b razreda izradili su na satu razrednika vrlo zanimljivu igru. Igra nas kroz određena polja prisjeća na održavanje higijene, očuvanje našeg okoliša, ali i na održive/obnovljive (one na koje možemo uvijek računati!) izvore energije.

Nadamo se da ćete kroz igru nešto naučiti. Posjetite našu knjižnicu gdje se nalaze obje igrice i zaigrajte! Zabava zajamčena.

P.S. Igrajte po pravilima bez varanja!!!!!

Učiteljice: Snježana Abrić Ordanić i Martina Strinavić

Pogledajte i naše fotografije tijekom izrade igrice, kao i konačni izgled igrice. U privitcima se nalaze pravila, pa po želji igru možete ispisati s pravilima i zaigrati i kod kuće.

3. b

Dječja igra: EKO MOZGALICA!

Eko mozgalicu napravili su učenici 3.b razreda OŠ „Matija Gubec“ Cernik uz pomoć učiteljice. Igra je napravljena kako bi učenici osvijestili svoje ekološko znanje. Učenici 3. b razreda marljivo su radili i trudili se kako bi napravili Eko mozgalicu. Igra je rađena pod satom razredne zajednice i prirode i društva. Na satu prirode i društva prisjetili smo se koji su ekološki čimbenici važni za okoliš i ljude, te smislili zanimljiva polja naše igre. Učenici su igru ukrasili šarenim crtežima. Šaljemo fotografije na kojim se vide marljivi učenici koji su dali sve od sebe kako bi igra izgledala što bolje i bila što zanimljivija i poučnija.

Učiteljica: Martina Strinavić


Gotova eko mozgalica 3. b, PRAVILA

3. a

Gotova igrica 3. a, PRAVILA

 


Osnovna škola "Matija Gubec" Cernik