2012-09-03 15:18:47

Zvono opet zvoni

Prvi je dan nove školske godine. Nova ravnateljica Reza Benković prije početka nastave sve je pozdravila, kao i naša pedagoginja Tajana Luketić. Poželjele su nam lijepu i uspješnu novu školsku godinu. A kako je bilo prvačićima, pročitajte u nastavku...

Učenici 1. razreda matične škole došli su u 9:00 sati u našu sportsku dvoranu u pratnji svojih roditelja. Na licima prvačića, roditelja, ali i učiteljice, vidjelo se uzbuđenje!

U dvorani su učenici od 2. do 5. razreda pripremili kratku priredbu. Dramsko-recitatorska skupina nastupila je s igrokazom "Vuk je ipak samo vuk", a mali pjevački zbor i učenici drugog razreda su ih pjesmom i plesom razveselili.

Nakon priredbe, prvačići, roditelji i učiteljica otišli su u svoj razred. Roditelji su dobili sve potrebne informacije za početak školske godine.

Učiteljica Klementina Đurić

Osnovna škola „Matija Gubec“ Cernik otvorila je dana 3.9. u 7:30 svoja vrata učenicima. Stariji učenici su se uputili svojim razrednicima, a mali prvačići novim učiteljicama. Neki su joj se radovali, a neki plakali za praznicima. Sigurni smo u to tko nam se školi najviše radovao;  naši mali prvašići. Svi idemo u nove pobjede, u borbu za ocjenama. Ove godine ima par novih stvari: policajci će pripaziti na prvašiće u okolici škole tijekom prvih 2 tjedna, dobili smo u sklopu nekih predmeta građanski odgoj. U novu školsku godinu smo ušli sa novom ravnateljicom Rezom Benković. Sve u svemu, čeka nas jedna dugaaa godina, kojoj se neki više neki manje raduju. Sretno vam svima u školskoj godini 2012/2013.

Novinarska skupina

 Klara Kapetanić 8.b

Fotografije: Foto skupina

 


Osnovna škola "Matija Gubec" Cernik