2012-03-23 12:26:40

Dan otvorenih vrata u našoj školi - NAJAVA

U srijedu 28.03.2012. godine u našoj školi otvorena su svima vrata. Organiziramo Dan otvorenih vrata. Što ćemo raditi i kada pogledajte u nastavku.

 

Dragi učenici,

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je naša škola organizirala za VAS i vaše roditelje

Dan otvorenih vrata koji će se održati

28. ožujka 2012. s početkom u 12,00 sati.

TO ZNAČI DA SE TOG DANA NASTAVA NEĆE ODRŽATI U UOBIČAJENOJ JUTARNJOJ SMJENI te da će nam se u školi pridružiti i vaši RODITELJI :)

 

Raspored aktivnosti – Dan otvorenih vrata

12,00 – 13,30 – sportske aktivnosti za sve učenike (dvorana)

13,30 – 15,00 – radionice - 1. termin

razredna nastava (Ines Petričević, Branko Tomek, Dajana Kudra, Janja Kulić, Karmela Marić, Klementina Đurić, Marija Čičak, Martina Valešić Pavelić, Snježana Abrić Ordanić, Štefana Štrk, Kristina Repić i Kristina Dujmović)

 

predmetna nastava (Goran Vincetić, Kata Ordanić, Mladen Dujić, Katarina Piljić, Katja Meseš, Kristina Novak, Mišo Gusić, Monika Kovarbašić, Ivan Galić, Ksenija Savi, Petar Piljić, Ivan Adžić, Zoran Dorontić)

15,00 – 15,30 – užina za učenike i kava za roditelje

15,30 – 17,00 – radionice  - 2. termin

radionice PN (Goran Vincetić, Katja Meseš, Kristina Novak, Mišo Gusić, Monika Kovarbašić, Ivan Galić, Robert Vujica, Petar Piljić, Mislav Kolić, Ivan Adžić, vanjski suradnik za borilačke sportove, Kristina Dujmović)

17,00 – nastup malog pjevačkog zbora

 

RASPORED RADIONICA I UČIONICE U KOJIMA SE ODRŽAVAJU BIT ĆE ISTAKNUT NA OGLASNOJ PLOČI U HOLU ŠKOLE I NA UČIONICAMA, a možete ga pogledati i u privitku!

Radujemo se dolasku vaših roditelja i našem zajedničkom druženju!

Organizacijski odbor

 


Osnovna škola "Matija Gubec" Cernik