2019-07-18 16:14:04

Novo - Upute za učenike 8. razreda

Prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja učenici 8. razreda će osim predmeta Biologija, Kemija i Fizika, sve ostale dodatne i dopunske materijale s popisa morati kupiti sami. NOVO - Popis je u privitku.

Dopis MZO-a vezan uz navedeno možete u cijelosti pročitati pod OPŠIRNIJE.

Poštovana/poštovani,

Nastavno na prethodno dostavljeni mail u kojem Vas obavještavamo da će Ministarstvo znanosti i obrazovanja, osim eksperimentalnih nastavnih materijala (ENM-a), kupiti i ostale redovite udžbenike i pripadajuća dopunska nastavna sredstva koji se koriste u 8. razredima u kojima se provodi eksperimentalni program, obavještavamo Vas da nažalost zbog ograničenih financijskih sredstava, nismo u mogućnosti kupiti dopunska nastavna sredstva za 8. razred, a udžbenike za 8. razred za sve predmete, osim za Kemiju, Fiziku i Biologiju, molimo da sami nabavite te da nam za iste dostavite fakture kako bismo Vam mogli doznačiti sredstva za njih.

Sažetak:

Ministarstvo nabavlja eksperimentalne nastavne materijale za sve predmete za 2. i 6. razreda te Kemiju, Fiziku i Biologiju za 8. razred. (Ukoliko ste informatiku za 6. razred sami nabavili, možete nam za istu dostaviti fakturu sa svim ostalim udžbenicima.)

Škole nabavljaju udžbenike za 1., 3., 4., 5., 7. i 8. razred, (osim Kemije, Fizike i Biologije za 8. razred) te za isto dostavljaju Ministarstvu fakture kako bi im se doznačila sredstva.

Dopunska nastavna sredstva (osim eksperimentalnih dopunskih nastavnih sredstava), zbog ograničenih financijskih mogućnosti, nismo u mogućnosti osigurati.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju!

S poštovanjem,

Služba za razvoj kurikula i udžbenike

Sektor za unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja

Uprava za potporu i unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Donje Svetice 38


Osnovna škola "Matija Gubec" Cernik