2019-07-05 08:33:38

NOVO - Dodatna pojašnjenja vezana uz udžbenike i ostale nastavne materijale

Poštovani roditelji!
Budući da se Općina Cernik uključila u financiranje dijela obrazovnih materijala, došlo je do izmjene načina kupovine ostalih obrazovnih materijala. Molimo vas da obavijesti vezane uz udžbenike redovito pratite na našoj web stranici ili putem obavijesti na ulazu škole. 

Navodimo sljedeća važna pojašnjenja i upute za sve roditelje:

  1. Svi učenici će dobiti besplatne udžbenike s važećih popisa, bez obzira u koji razred idu (financira MZO, nabavlja škola).
  2. Dio ostalih obrazovnih nastavnih materijala učenici će kupiti, a dio će dobiti besplatno (financira Općina Cernik, nabavlja škola).
  3. Udžbenike i obrazovne materijale koje financira MZO ili Općina Cernik nabavlja škola (putem postupka javne nabave).
  4. Učenici 2., 6. i 8. razreda bit će razredni odjeli u kojima će se provoditi eksperimentalni program te će SVE udžbenike iz SVIH predmeta i ostale obrazovne materijale dobiti BESPLATNO (financira MZO).
  5. Nemamo saznanja kada će udžbenici i ostali obrazovni materijali biti dostavljeni školi, stoga ćemo obavijest o preuzimanju istih objaviti naknadno.
  6. Općina Cernik financirat će i kupovinu likovnih mapa za učenike od 5. do 8. razreda, a iste će nabaviti škola.
  7. Dio obrazovnih materijala koje moraju kupiti roditelji naveden je ispod objavljenih popisa po razrednim odjelima koji se nalaze u privitku ove obavijesti 

Osnovna škola "Matija Gubec" Cernik