2019-06-13 11:19:39

Dan škole 2019.

Završnom priredbom, koja je do posljednjeg mjesta ispunila Hrvatski dom u Cerniku, učenici i učitelji OŠ „Matija Gubec“ Cernik, proslavili su svoj Dan škole. Ove smo ga godine obilježili 7. lipnja, u znaku pozitivnog ozračja i dobre atmosfere, upotpunjene i obilježavanjem  160 godina školstva u Cerniku-jubileja vrijednog spomena i ponosa. Stoga smo završnu priredbu posvetili svima onima koji su kroz ovu školu prošli- bilo kao učenici, bilo kao zaposlenici, svima čija se imena nalaze zauvijek upisana u povijest škole.

Obilježavanje Dana škole započelo je svečanom sjednicom na kojoj se ravnateljica Reza Benković osvrnula na proteklih deset godina rada u školi.

Na središnjoj priredbi sve je prisutne razveselio prigodni program na kojem su nastupili učenici male i velike dramske skupine, tamburaški orkestar pod vodstvom maestra Dalibora Timarca te plesna skupina naše škole.

Budući da svake školske godine naši učenici sudjeluju na različitim natjecanjima i smotrama obrazovnog i sportskog karaktera, ravnateljica im je i ove godine uručila zahvalnice i poklone.

Nagrađeni učenici su:
Antonio Dukanović, 5. b – Informatika – Programiranje, Informatika – Digitalne kompetencije, Engleski jezik – Spelling Bee

Martina Glavaš, 5. a – Informatika – Digitalne kompetencije

Luka Mašić, 6. a – Informatika – Programiranje

Marko Živković, 7. b – Informatika – Osnove informatike, Smotra LiDraNo

Ana Valešić, 7. a – Informatika – Osnove informatike

Lea Marijanović, 7. b – Biologija

Žana Knežević, 7. b – Biologija

Barbara Matošević, Lana Paripović, Viktoria Bonić, Lucija Trobić – Kros, ekipno

Barbara Matošević, Tea Prša, Matea Dukanović, Ema Marović – angažman i trud u natjecanju iz Vjeronauka

Od učitelja koji su navedene učenike pripremali za natjecanja i smotre nagrade i zahvalnice primili su: Kristina Slišurić (Informatika), Monika Štrk (LiDraNO), Natalia Kovačević Terzić (Spelling Bee), Goran Vincetić (Biologija) i Zoran Dorontić (TZK).
Nagradu za najučenika ove je godine dobila Petra Đurić, učenica 8.a razreda.

Ove smo se godine svečano oprostili i od učiteljice Glazbene kulture Katarine Piljić koja od iduće školske godine odlazi u mirovinu.

Čestitamo svim izvođačima na odličnim nastupima te zahvaljujemo publici što nas je podržala u velikom broju.


Osnovna škola "Matija Gubec" Cernik