2014-10-11 11:26:00

Dječji tjedan

Od 6.listopada do 12.listopada 2014. obilježava se Dječji tjedan.  U školi smo imali različite aktivnosti. 

Na svim aktivnostima u matičnoj školi sudjelovali su i učenici  područnih škola ( PŠ Baćindol, PŠ Banićevac i PŠ Podvrško sa svojim učiteljicama  Dajanom Kudra, Ivanom Madžarević i Ines Petričević), koje su te dane tu i proveli.

U ponedjeljak je održana likovna radionica – nositelji su  učitelji RN. U sklopu likovne radionice izradili smo otiske dječjih ruku s dječjim porukama odraslima. Naziv radionice je „Daj 10 za dječja prava u svijetu!“. Učiteljice Klementina Đurić i Karmela Marić skupile su  učeničke ruke/ otiske i postavile na prozorska stakla hodnika naše škole.

U utorak je održana plesna radionica pod vodstvom učiteljica Ines Petričević i Ivane Madžarević. Učenici su naučili pačji ples, macarenu i rašpu. U veselim ritmovima nastavili smo natjecanja u različitim igrama na igralištu pod vodstvom učitelja Branka Tomeka i učiteljice Martine Strinavić. Učenici su se natjecali u povlačenju užeta i zanimljivim štafetnim igrama.

U četvrtak, 9.listopada 2014. išli smo u kino (CineStar) u Slavonski Brod. Gledali smo animirani film Rio 2. Odlazak u Slavonski Brod organizirale su učiteljice Snježana Abrić Ordanić i Marija Galić. Posjetili smo autobusni i željeznički kolodvor. Učenici su vidjeli vlakove, perone i čekaonicu. Umorni, ali veseli i puni doživljaja uputili smo se našim domovima.

Koliko je bio veseo i kreativan naš protekli tjedan svjedoče i fotografije u prilogu! 

 

 

Likovna radionica „Daj deset za dječja prava u svijetu“

 

 

 

 

Izrada straničnika za ISLM BOOKMARK PROJECT

 

 

Plesna radionica

 

 

 

 

Sportska natjecanja

 

 

 

 

 

Posjet kinu (Rio II)

 

 

 

 


Osnovna škola "Matija Gubec" Cernik